ورود | ثبت‌نام
سورس پروژه قالب HTML فروشگاهی سایت دیجی کالا (digikala) رایگان

کاملترین قالب HTML فروشگاهی سایت دیجی کالا

با خرید قالب HTML دیجی کالا، یک قالب HTML شخصی به ارزش 250 هزار تومان هدیه دریافت نمایید

  • آیا تازه شروع به یادگیری طراحی سایت کردی و دنبال نمونه کدهای کاربردی و مناسب بازار کار می گردی؟
  • یا دانشجو هستی و باید پروژه ای رو آخر ترم تحویل استادت بدی.
  • یا بک اند کار هستی و نمی خوای هزینه چند ده میلیونی بابت طراحی قالب استاتیک سایت کنی.
  • یا طراح قالب وردپرس هستی و دنبال یه قالب HTML فروشگاهی حرفه ای مطابق سلیقه ایرانی می گردی.
  • یا می خوای داخل یک شرکت معتبر طراحی سایت استخدام بشی و به اون شغل به شدت نیاز داری و باید رزومه کار حرفه ای برای استخدام بفرستی.
  • یا مدرس طراحی سایت هستی و دنبال نمونه کد کاربردی برای تدریس می گردی.
  • اصلا نگران نباش، چرا که تیم توسعه میهن جاوا اسکریپت یک قالب HTML فروشگاهی حرفه ای تحت عنوان قالب HTML مشابه سایت دیجی کالا منتشر کرده که نیاز شما رو مرتفع میکنه که برای اطلاعات بیشتر روی دکمه مشاهده پیشنمایش قالب HTML دیجی کالا کلیک نمایید.
مشاهده پیشنمایش قالب HTML دیجی کالا

ساخت صفحه بندی مطالب (Pagination) با PHP – MySQL – Ajax

همانطور که می دونید یک سایت کامل مثل همین میهن جاوا اسکریپت از دو بخش تشکیل شده:

  1. فرانت اند (Front-end) – همون ظاهر سایت هستش که همین الان دارید مشاهده می کنید و در حال خواندن این مطلب هستید.
  2. بک اند (Back-End) – مغز سایت هستش که در واقع وظیفه پردازشات داده ها رو بر عهده داره.

حالا این داده ها مثل تصاویر، متن ها، ویدیوها و در کل کلیه اطلاعات، داخل انبار یا همون دیتابیس ای که فارسیش میشه پایگاه داده ذخیره میشه و با فراخوانی شدن داده مورد نظر به کاربر نمایش داده میشه.

مثلا همین صفحه ساخت صفحه بندی مطالب رو در نظر بگیرید خب زمانی که وارد این صفحه شدید اطلاعاتی مثل تصویر، لینک ها، متن ها، نظرات و مابقی اطلاعات به شما نمایش داده شدن که در واقع داده های مربوط به این صفحه فراخوانی شده و در سمت کلاینت نمایش داده میشن.

حالا در نظر بگیرید برای دسته مربوط به مقالات آموزش جاوا اسکریپت تقریبا 1000 مقاله منتشر شده یعنی 1000 رکورد در پایگاه داده ایجاد شده، حالا شما بهم بگید که بنظرتون مثلا کاربر وارد صفحه دسته مقالات آموزش جاوا اسکریپت شده حالا تمام 1000 مقاله رو توی همون صفحه بهش نشون بدیم یا نه بیاییم صفحه بندی کنیم که توی هر صفحه تقریبا 10 تا مقاله نمایش داده بشه، خب به نظرتون چه کاری کنیم؟

بله دقیقا، این صفحه بندی یا همون pagination هستش که به دادمون میرسه و به احتمال خیلی زیاد صفحه بندی رو در سایت ها مشاهده کردید، که خودم به یاد دارم اولین باری که صفحه بندی رو دیدم صفحه نتایج گوگل بودش، پس صفحه بندی اطلاعات دیتابیس در چنین حالتی منجر به خوانایی و فهم بهتر محتوا میشه در کل صفحه بندی باعث بهبود تجربه‌ی‌ کاربری میشه.

از اونجایی که صفحه بندی مطالب در PHP یکی از مباحث پرکاربرد در زبان برنامه نویسی پی اچ پی هستش تصمیم گرفتم برای این که خیلی بیشتر مبحث Ajax رو درک کنید، پروژه ای رو با استفاده از مباحث HTML ، CSS ، Jquery ، Ajax ، PHP ، MySQL پیاده کردم که توضیحات بیشتر رو در آموزش گفتم که برای مشاهده و دریافت رایگان سورس پروژه، دکمه های مربوطه رو در ابتدای مقاله قرار دادم.

علیرضا روشنایی
علیرضا روشنایی

سلام بچه ها،من علیرضام و از سال ۹۴ مشغول برنامه نویسی فرانت اند هستم و همچنین در سال ۹۸ وارد حوزه آموزش نیز شدم و چندین دوره در سایت های بزرگ ایرانی منتشر کردم و در نهایت تصمیم به تدریس در پلتفرم اختصاصی خودم ینی میهن جاوا اسکریپت گرفتم. تمام تلاشم اینه تا دوره هایی رو بهتون ارایه بدم که علاوه بر مباحث مهم حاوی پروژه و تجربه باشه تا مسیر ورود شما به بازار کار رو راحتتر کنم

مجموعه آموزش های رایگان و پروژه محور جاوااسکریپت

به میهن جاوا اسکریپت خوش اومدی ، اینجا میتونی مینی پروژه های کاربردی جاوااسکریپت که مد نظر داری رو پیدا کنی،آموزش های میهن جاوااسکریپت کاملا از صفر تا صد طراحی شده و تمامی آموزش ها به زبان فارسی و مناسب جهت ورود به بازار کار تولید شده.آموزشی که مشاهده کردید بخشی از مجموعه آموزش های رایگان و پروژه محور JavaScript هستش که توصیه میشه برای یادگیری بیشتر مباحث جاوااسکریپت به ترتیب، آموزش های رایگان و پروژه محور زیر که کاملا مناسب بازار کار میباشد رو مشاهده نمایید:

نظر/پرسش/پیشنهاد شما

برای ارسال نظر لطفا ابتدا وارد شوید.

لینک مقاله کپی شد
img دریافت قالب
۱۴۰۳/۱۰/۲۵