ورود | ثبت‌نام
سورس پروژه قالب HTML فروشگاهی سایت دیجی کالا (digikala) رایگان

کاملترین قالب HTML فروشگاهی سایت دیجی کالا

با خرید قالب HTML دیجی کالا، یک قالب HTML شخصی به ارزش 250 هزار تومان هدیه دریافت نمایید

  • آیا تازه شروع به یادگیری طراحی سایت کردی و دنبال نمونه کدهای کاربردی و مناسب بازار کار می گردی؟
  • یا دانشجو هستی و باید پروژه ای رو آخر ترم تحویل استادت بدی.
  • یا بک اند کار هستی و نمی خوای هزینه چند ده میلیونی بابت طراحی قالب استاتیک سایت کنی.
  • یا طراح قالب وردپرس هستی و دنبال یه قالب HTML فروشگاهی حرفه ای مطابق سلیقه ایرانی می گردی.
  • یا می خوای داخل یک شرکت معتبر طراحی سایت استخدام بشی و به اون شغل به شدت نیاز داری و باید رزومه کار حرفه ای برای استخدام بفرستی.
  • یا مدرس طراحی سایت هستی و دنبال نمونه کد کاربردی برای تدریس می گردی.
  • اصلا نگران نباش، چرا که تیم توسعه میهن جاوا اسکریپت یک قالب HTML فروشگاهی حرفه ای تحت عنوان قالب HTML مشابه سایت دیجی کالا منتشر کرده که نیاز شما رو مرتفع میکنه که برای اطلاعات بیشتر روی دکمه مشاهده پیشنمایش قالب HTML دیجی کالا کلیک نمایید.
مشاهده پیشنمایش قالب HTML دیجی کالا

ساخت تقویم فارسی با جاوا اسکریپت به همراه مناسبتها به صورت کاملا رایگان

اردیبهشت 1402 بود، منه علیرضا روشنایی طبق روال زندگی کاریم داشتم توی زمینه جاوا اسکریپت تدریس می کردم و همچنین داشتم سوالات کاربران محترم میهن جاوااسکریپت رو بصورت دقیق و جامع در سریع ترین زمان ممکن پاسخ میدادم.

یک عادت کاری ای که بنده دارم، اینه که وقتی مشغول به تدریس میشم و زمانی که دارم بخش پشتیبانی دوره ها رو به ترتیب بررسی میکنم و پاسخ میدم،کلا تمرکزم رو میزارم روی مباحث، بروزبودن، کیفیت دوره های آموزشی و پاسخ درست و دقیق.

دیگه ساعت، روز، ماه، تاریخ اینا از دستم در میره و از اونجایی که اواخر اردیبهشت ماه قرار کاری مهمی داشتم، در حین کار به یادم اومد که قرار کاری دارم، سریع توی گوگل جستجو کردم امروز چندمه؟

طبق روال وارد اولین سایت شدم، و عادت کاری دیگه ای که بنده دارم، اینه که وارد هر سایت جدیدی میشم، دفترم رو بر میدارم و اون بخش های جالب، جذاب و اون سایت، از ایده خاصی استفاده کرده باشه یا قابلیتی رو در سایتش پیاده سازی کرده که میتونه براش ورودی های زیادی بیاره مثل ابزارهای آنلاین، تک به تک شروع کردم به آنالیز و بررسی کردن سایت و موارد رو یادداشت کردم.

خب وارد اولین سایت شدم، فقط میخواستم ساعت و تاریخ امروز رو ببینم. دفترم رو باز کردم و طبق نمونه زیر قابلیت های اون سایت رو نوشتم :

  1. وجود ابزار آنلاین که داره ساعت و تقویم ایران رو نشون میده
  2. نمایش تاریخ امروز به خورشیدی و میلادی و قمری
  3. نمایش اوقات شرعی (اذان صبح – طلوع خورشید – اذان ظهر – غروب خورشید – اذان مغرب – نیمه شب شرعی ) به افق شهرها
  4. نمایش طالع بینی و فال روزانه
  5. تبدیل تاریخ از : خورشیدی (جلالی) به میلادی و قمری – میلادی به خورشیدی و قمری – قمری به خورشیدی و میلادی
  6. نمایش تقویم به همراه مناسبتها

بعد از این که سایت رو به صورت کلی بررسی کردم، وارد بخش تقویم آنلاین شدم تا ببینم امروز چندم هستش و چه مناسبتی برای امروز ثبت شده حالا بعد از این که تاریخ امروز رو متوجه شدم، سریع یک ایده تدریس توی ذهنم اومد.

با خودم گفتم که بیام دوره ای ضبط کنم که با استفاده از تکنولوژی های html – css – javascript ، نحوه ساخت تقویم فارسی با جاوا اسکریپت به صورت حرفه ای به همراه مناسبت ها برای نمایش در سایت رو به کاربران عزیز میهن جاوااسکریپت آموزش بدم.

قبل از این که شروع به ضبط کنم، وارد یکسری از ابزارهای آنلاین تحلیل و بررسی کلمات کلیدی شدم و اون کلمات کلیدی مد نظرم مثل : تقویم فارسی – تقویم شمسی – امروز چندمه – تقویم آنلاین امروز ، یه همچین کلمات کلیدی ای رو جستجو و بررسی کردم که ببینم جایگاه این کلمات در نتایج گوگل چطوریه ؟ چه وضعیتی داره ؟ و ورودی اون سایت هایی که ابزار آنلاین تقویم دارن رو کامل بررسی کردم.

و به این نتیجه رسیدم که اگر دوستان عزیزم یاد بگیرن که یک تقویم فارسی به همراه مناسبت ها با جاوااسکریپت خام رو چطوری پیاده سازی کنن و داخل سایتشون قرار بدن و یکسری تکنیک های سئو رو هم روی اون صفحه انجام بدن میتونن به کمک همون ابزار آنلاین تقویم، ورودی های خیلی زیادی رو به سمت سایتشون بیارن و زمانی که ورودی های زیادی به سمت سایت بیاد اون اتفاقات قشنگ یعنی رتبه گرفتن سایت و افزایش درآمد بالا رخ میده.

دست به کار شدم و شروع کردم به طراحی تقویم سالیانه، و قالب استاتیک تقویم فارسی رو پیاده سازیش کردم و در قدم بعدی با استفاده از جاوااسکریپت خام و تجربیات خودم تقویم رو داینامیک کردم، که با توجه به روزی که داخلش هستیم اطلاعات دقیق مثل :

  • امروز چندمه
  • ماه های سال به ترتیب
  • رویداد مربوط به هر روز
  • نمایش تاریخ شمسی، میلادی، قمری مربوط به اون روز

و موارد دیگه رو پیاده سازی کردم.

حالا وقت این رسیده که بیام، آموزش ساخت تقویم فارسی به همراه مناسبت ها رو از 0 تا 100 به دوستان عزیزم آموزش بدم. شروع کردم به نوشتن سرفصل های دوره، و چندین روز زمان گذاشتم تا سرفصل جامعی برای این دوره تقویم رایگان آماده کنم.

بعد از این که سرفصل ها بطور کامل آماده شد، شروع به ضبط این دوره پروژه محور تقویم کردم و تمامی مواردی که مربوط به ساخت این تقویم شمسی میشه رو از نکات کوچک تا بزرگ رو بطور مفصل در موردشون توضیح دادم .

به جرئت می تونم بگم که در حال حاضر، اولین سایتی هستیم که داریم به صورت تخصصی نحوه ساخت ابزارهای آنلاین مثل ساخت تقویم فارسی با جاوا اسکریپت به همراه مناسبتها رو آموزش میدیم.

این دوره آموزشی که برای اولین بار به زبان فارسی از وبسایت میهن جاوااسکریپت منتشر میشه، دارای قابلیت های منحصر به فردی می باشه که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

سایت میهن جاوااسکریپت چه دوره هایی برگزار میکنه؟

دوره هایی که در سایت میهن جاوا اسکریپت منتشر میشه، کاملا نسبت به دوره های آموزشی ای که در سایت های دیگه که در زمینه برنامه نویسی آموزش منتشر میکنن، متفاوت است.

وبسایت میهن جاوااسکریپت یک مرجع تخصصی مینی پروژه های کاربردی جاوااسکریپت به زبان فارسی هستش و توی وبسایت mihanjs به صورت تخصصی فقط درباره جاوااسکریپت و فریمورک ها و کتابخونه هاش مینی پروژه ساخته میشه، تا این زبان برنامه نویسی رو عالی و کامل یادبگیری تا اول از همه شغل و مهارت خودتو تضمین کنی و بعدش از دنیای جذاب و پرچالش جاوااسکریپت لذت ببری.

متاسفانه در سطح وب و دوره های آموزشی حضوری، پروژه هایی که واقعا مناسب بازار کار باشه به ندرت در برخی از وبسایت ها مشاهده میشه، اما سایت میهن جاوااسکریپت تمرکزش رو گذاشته روی آموزش دادن مینی پروژه و پروژه هایی که واقعا بازار کار بهش نیاز داره و الی یکسری پروژه هایی مثل : ساخت اسلایدر – انواع منو – فرم ورود و ثبت نام یه همچنین پروژه هایی به وفور در سطح وب و دوره های آموزشی حضوری پیدا میشه.

بخاطر همینه که میگیم سایت mihanjs کاملا روال کاری اش با سایت های دیگه متفاوته.

در این دوره رایگان تقویم شمسی به چه مباحثی پرداخته شده؟

در ابتدا بگم که این دوره کاملا پروژه محور هستش و تا سطح پیشرفته تدریس شده و در انتهای این دوره شما می تونید براحتی تقویم فارسی حرفه ای رو با استفاده از جاوااسکریپت خام و بدون استفاده از کتابخانه یا پلاگینی با هر سلیقه ای که در نظر دارید پیاده سازی کنید و در بخش های مختلف سایت خودتون یا مشتری این قابلیت تقویم هوشمند فارسی رو قرار بدید و با استفاده از تکنیک های سئو می تونید به کمک این ابزار آنلاین ورودی های زیادی به سمت سایتتون بیارید.

اما مباحثی که در این دوره پرداخته شده شامل موارد زیر هستش :

  • در حال حاضر این دوره شامل 25 قسمت در 3 فصل و 10 ساعت منتشر شده و در آینده قسمت هایی تحت عنوان آپدیت به دوره اضافه خواهد شد.
  • در فصل اول مقدمه ای از مباحث جاوااسکریپت که جلوتر باهاشون کار خواهیم کرد رو مورد بررسی قرار میدیم، در واقع این فصل اول یک مرور و یادآوری هستش و اما در فصل دوم قالب استاتیک تقویم رو با استفاده از مباحث html و css پیاده سازی می کنیم و در فصل سوم با استفاده از مباحثی که در فصل اول مرور کردیم و با استفاده از قالبی که پیاده سازی کردیم، می آییم تقویم رو کاملا داینامیک میکنیم که به صورت کاملا هوشمند به ما اطلاعات رو نمایش میده.
  • فصل اول – بخش صفرم : در این بخش شروع به آنالیز و بررسی کردن طرح نهایی می کنیم، تا شما با قابلیت های این تقویم بیشتر آشنا بشید و دید بهتری نسبت به طرح پیدا کنید و همچنین تقویمی که قراره پیاده سازی کنیم رو با یکی از سایت هایی که برنامه تقویم فارسی رو داخل سایتش داره مقایسه می کنیم.
  • فصل اول – بخش اول : ویرایشگر چیست؟ و معرفی انواع ویرایشگر ها – ایجاد کردن فایل ها و پوشه های مورد نیاز پروژه – معرفی انواع مخلف آدرس دهی جاوااسکریپت – بررسی کلمات کلیدی var – let – const – متد چیست؟ و معرفی اولین متد console.log
  • فصل اول – بخش دوم : بررسی انواع مختلف داده در جاوااسکریپت – دستور type of – عملگر و عملوند چیست؟ – بررسی عملگرهای حسابی، مقایسه ای ،منطقی، انتساب – بررسی انواع دستورات شرطی if ، else ، else if ، switch case
  • فصل اول – بخش سوم : بررسی متدهای (getElementById ، getElementByClassName ، getElementByTagName) برای دسترسی به عناصر در سند html – بررسی ویژگی های (textContent ، innerHtml ، innerText) برای دسترسی به محتوای درون تگ html
  • فصل اول – بخش چهارم : بررسی حلقه for برای تکرار دستور و بدست آوردن مقادیر متفاوت – بررسی و ایجاد تابع در جاوا اسکریپت – بررسی رویداد onclick
  • فصل اول – بخش پنجم : بررسی متد های getAttribute – contains – classList – remove – add
  • فصل اول – بخش ششم : بررسی آرایه در جاوا اسکریپت – بررسی ویژگی length – بررسی متد push
  • فصل اول – بخش هفتم : بررسی متد های indexOf – split – substring – replace – بررسی Template Literal
  • فصل اول – بخش هشتم : بررسی آبجکت ها در جاوااسکریپت – بررسی کلمه کلیدی this – بررسی عبارت باقاعده
  • فصل اول – بخش نهم : کار با تاریخ و ساعت در جاوااسکریپت – تبدیل تاریخ میلادی به شمسی یا همون بومی سازی تاریخ و اعداد در جاوااسکریپت
  • فصل اول – بخش دهم : تعریف اسکوپ یا حوزه و Hoisting – تعریف دوباره متغیر در var – مشکل var – تعریف مجدد متغیر با let – مقدار دهی و تعریف دوباره const – در کل در این بخش تفاوت هایی که بین این 3 کلمه کلیدی رو مورد بررسی قرار می دهیم
  • فصل دوم – بخش اول : در این بخش قالب استاتیک تقویم رو با استفاده از مباحث html و css پیاده سازی می کنیم.
  • فصل سوم – بخش اول : در این بخش آماده سازی های لازم برای داینامیک کردن تقویم رو انجام می دهیم .
  • فصل سوم – بخش دوم : دریافت ساعت و تاریخ سیستم و تبدیل تاریخ میلادی به شمسی
  • فصل سوم – بخش سوم : جمع آوری اطلاعات روزها و رویدادهای سال 1402 و ذخیره سازی اطلاعات در فایل
  • فصل سوم – بخش چهارم : تغییر استایل عنوان ماه با بودن و کلیک روی ماه مورد نظر
  • فصل سوم – بخش پنجم : مشخص کردن فصل، با توجه به ماه ای که داخلش قرار داریم
  • فصل سوم – بخش ششم ، هفتم ، هشتم : ایجاد توابع برای تبدیل کردن اعداد بر هم دیگه (تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی – فارسی به انگلیسی – انگلیسی به عربی و بلعکس)
  • فصل سوم – بخش نهم ، دهم ، یازدهم ، دوازدهم : تولید کردن ساختار html ،مربوط به روزها و رویدادها
  • فصل سوم – بخش سیزدهم : اضافه کردن استایل به عناصر مورد نظر با توجه به فصلی که داخلش هستیم

امکانات پروژه تقویم فارسی چیه؟

  1. تمامی روزهای و رویداد ها بر اساس سال 1402 پیاده سازی شده (بعد از یادگیری روال کلی، به راحتی می تونید برای مابقی سال ها پیاده سازی کنید).
  2. پیاده سازی تقویم بدون استفاده از کتابخانه یا پلاگینی.
  3. پیاده سازی فقط از html ،css و جاوا اسکریپت خام استفاده شده (کمک به درک عمیق برنامه نویسی جاوااسکریپت).
  4. کدنویسی استاندارد و تمیز و بهینه شده.
  5. طراحی حرفه ای، زیبا و کاربرپسند.
  6. تاریخ شمسی.
  7. تاریخ میلادی.
  8. تاریخ قمری.
  9. نمایش نام و روز فعلی.
  10. تغییر استایل تقویم به صورت داینامیک در هر فصل (بهار، تابستان، پاییز، زمستان).
  11. نمایش اعداد به سه فرمت فارسی ، انگلیسی ، عربی.
  12. فونت زیبای شبنم.
  13. نمایش ماه های سال.
  14. نمایش روزهای هفته.
  15. مشخص شدن ایام تعطیل با رنگ متفاوت.
  16. نمایش تمامی رویداد های هر ماه.
  17. تقویم به صورت واکنشگرا نمی باشد (بزودی این قابلیت در آپدیت های آینده اضافه خواهد شد).
  18. بروز رسانی های رایگان.

از چه زبان هایی در مراحل ساخت تقویم فارسی استفاده شده؟

  • Html (اچ تی ام ال)
  • Css (سی اس اس)
  • JavaScript (جاوااسکریپت خام یا همون وانیلا جی اس)

نرم افزار های مورد نیاز در این پروژه تقویم فارسی چیه؟

از هر ادیتور یا ویرایشگر متنی که در نظر داشته باشید می تونید استفاده کنید مانند:

آینده بازار کار این دوره رایگان ساخت تقویم به کجا ختم میشه؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟

همانطور که می دونید، زبان برنامه نویسی جاوااسکریپت و کتابخانه و فریم ورک هایی که داره، بخش زیادی از بازار کار فعلی و آینده ایران و جهان رو به خودش اختصاص داده، پس بدونید که آینده این تخصص و شغل از لحاظ درآمدی هم فوق العادست به شرطی که به مهارت بالایی برسید.

بازار کار امروز از شما توقع داره که در حوزه کاری خودتون فوق تخصص باشید. برای یک برنامه نویس جاوااسکریت که به دنبال حرفه ای تر شدن و خلاق بودن هست میشه گفت که یادگیری این تکنیک ها از نون شب واجب تره. شما اگر به این نکات مسلط باشید همیشه در مصاحبه ها، ارائه نمونه کارها و پذیرفتن پروژه های فریلنسری خاص دست بالاتر رو خواهید داشت.

در این مینی پروژه تقویم فارسی، خط به خط کدهایی که آموزش داده شده بر اساس نیاز بازار کار و نیاز روز دنیای برنامه نویسی ارائه شده و این دوره تنها یک دوره آموزشی نیست، بلکه این دوره یک نمونه کار قوی هم برای شما بحساب می یاد و همچنین نکات، تکنیک ها، و ترفندهایی که در این دوره آموزشی گفته شده کاملا مناسب بازار کار میباشه و شما می تونید از این تکنیک ها در پروژه های خودتون استفاده کنید و خیلی زود بهترین نتیجه رو بگیرید.

پس مطمئن باشید که این مینی دوره هایی که در سایت میهن جاوا اسکریپت منتشر میشن، کاملا مناسب بازار کار هستش، و ارزش وقت گذاشتن رو داره، و به شرط انجام پروژه ها و تمرین مضاعف می تونید به درآمد برسید.

مزیت این دوره رایگان نسبت به سایر دوره ها چیه؟

طبیعتا هر دوره استانداری نیاز به شروع و پایان متناسب داره، در این دوره آموزشی رایگان سعی کردیم تدریس رو به گونه ای پیش ببریم که در طول دوره پیشرفت خودتون رو حس کنید و یکی از دغدغه های بنده در حین ضبط آموزش، کامل بودن برای ورود شما به بازار کار بوده و هیچ آموزشی و هیچ کتابی بهتر از آموزش های پروژه محور و سریالی و پشت سر هم نیست.

ما هم مثل شما می دونیم که در هر زمینه ای منابع آموزشی زیادی وجود داره، اما اینکه اون منبع مطالب آموزشی رو بر اساس تجربه و تحقیقات مختلف ارائه بده یا صرفا کپی از منابع رسمی و کتابی باشه مسئله مهمیه، در دنیای وب فارسی کمتر دوره ای رو می تونید پیدا کنید که به صورت تخصصی به بخش ساخت تقویم فارسی با جاوا اسکریپت به طور ویژه بپردازد.

این دوره رایگان برای تمامی افرادی که جاوااسکریپت رو کار کردن ولی نمیدونن چطور میشه به کمک جاوا اسکریپت پروژه های خلاقانه ای توسعه داد کاملا مناسب هست.

اگر تا الان به خوبی با html – css – javascript کار کرده باشید این دوره میتونه اختلاف زیادی بین شما و سایر برنامه نویس ها ایجاد کنه و بهتون کمک میکنه حس خاص بودن رو در بازار کار تجربه کنید و این دوره فرصتی فوق العاده برای ارتقاء مهارت های فرانت اند شماست.

در این دوره آموزشی سعی شده که با زبان ساده، روان و شیوا و به صورت مفهومی و با استفاده از شکل مطالب به طور مفصل باز شده و آموزش داده شود پس خاطر جمع باشید با این آموزشها هیچ نیازی به کلاس های بیرون نخواهید داشت.

آیا برای مشاهده ویدیوها نیاز به نرم افزار خاصی است؟

برای مشاهده ویدیوهای آموزش رایگان ساخت تقویم فارسی با جاوا اسکریپت نیاز به نرم افزار خاصی نیست، کافیست از طریق یکی از روش هایی که در ابتدا مقاله اشاره شد ویدیو آموزشی رو مشاهده نماید (مشاهده در آپارات – مشاهده در یوتیوب)

فایل های ضمیمه شده دوره (سورس کدها) چگونه در اختیارم قرار میگیره؟

بعد از تهیه این دوره آموزشی رایگان، وارد پنل کاربری تون بشید و وارد سوابق خرید یا دانلود محصول شوید، با انتخاب کردن محصول تهیه شده می تونید با لینک مستقیم سورس کدهای مربوط به دوره رو دریافت نمایید.

آیا مطالب این دوره رایگان جدید است؟ و چطور میتونم به آپدیت های دوره دسترسی داشته باشم؟

بنا به سیاستی که آکادمی میهن جاوااسکریپت داره، اینه که سعی داره همیشه دوره های خودش رو بروز نگه داره و از ویژگی های ممتاز این دوره، بروزبودن و جامع بودن اون هستش که به جرات میتونیم بگیم که کمتر دوره آموزشی رایگانی تا این حد بر روی جامعیت و بروزبودن مطالب متمرکز شده.

لازم به ذکر است که سوالات و اشکالات کاربران عزیز رو به صورت ماهیانه جمع میکنیم و در یک یا چند ویدیو به صورت آپدیت به صورت ویدیو های آموزشی کاملا رایگان در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

پس در مراحل آموزش ما در کنار شما خواهیم بود و سعی میکنیم که به صورت دوره ای امکانات و مباحث جدید به ویدیوها اضافه کنیم، تا هم کارایی شما بیشتر بشه و هم کیفیت ویدیوها افزایش پیدا کنه. برای اطلاع از آپدیت دوره ها میتونید در شبکه های اجتماعی mihanjs  که در ادامه لینک شبکه ها رو قرار دادیم عضو شوید، و از اخبار و اطلاعیه ها باخبر بشید.

چه تضمینی هست که خوب و کامل یاد بگیرم و پیشرفت کنم؟

میزان رشد و موفقیت هر شخصی نتیجه انتخاب های خودشه. ندیدن دوره رایگان چندان ضرری به شما نمیزنه، اما دیدنش میتونه چند پله شما رو جلو ببره.بعد از دیدن این دوره فوق حرفه ای و رایگان متوجه میشید که نقاط ضعف و قوت شما کجا بوده و طبق مهارتهایی که در این دوره یاد گرفتید می تونید اونها رو برطرف کنید تا در میدان رقابت بهترین نتیجه رو بگیرید.

پس با سرمایه گذاری روی خودتون و مسلط شدن به این مباحث به راحتی می تونید نمونه کارهای خلاقانه ای توسعه بدید و با جلب توجه و اعتماد کارفرما و شرکتها به درآمد بالایی برسید.حالا اگه مسیر رو بدونی و از تجربیات افراد حرفه ای که چند سال اون کار رو کردن استفاده کنی قطعا سریع تر و ساده تر از قبل نتیجه میگیری.

پس نشون دادن مسیر و چالش هاش از من، تلاش هوشمندانه و استمرار و صبوری از شما که باعث میشه شما به بهترین نحو پیشرفت کنید و خیلی خوب و کامل مباحث رو یاد بگیرید.

اخبار مربوط به دوره های جدید و بروزرسانی ها رو از کجا پیگیری کنم؟

برای دریافت اطلاعات مربوط به دوره های جدید منتشر شده در سایت، بروزرسانی دوره ها، اطلاع از تخفیفات، نکات و تکنیک های جذاب و کاربردی جاوااسکریپت، میتونید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن جاوااسکریپت عضو شوید.

دوستان عزیزم اصلا از برنامه نویسی نترسید! همینقدر که شما بلد باشی سیستمت رو روشن کنی و فقط الفبای زبان انگلیسی رو بدونی کافیه، بقیه کار رو با فیلم های آموزشی میهن جاوا اسکریپت ادامه بده، تنها چیزی که نیاز داری اراده هستش.

پس با ما همراه باشید، تا بتونیم در کنار یکدیگر بهترین عملکرد رو داشته باشیم و مطمئنم که شما عزیزان از آموزشهای ما بهترین استفاده رو خواهید برد و راضی خواهید بود.

علیرضا روشنایی
علیرضا روشنایی

سلام بچه ها،من علیرضام و از سال ۹۴ مشغول برنامه نویسی فرانت اند هستم و همچنین در سال ۹۸ وارد حوزه آموزش نیز شدم و چندین دوره در سایت های بزرگ ایرانی منتشر کردم و در نهایت تصمیم به تدریس در پلتفرم اختصاصی خودم ینی میهن جاوا اسکریپت گرفتم. تمام تلاشم اینه تا دوره هایی رو بهتون ارایه بدم که علاوه بر مباحث مهم حاوی پروژه و تجربه باشه تا مسیر ورود شما به بازار کار رو راحتتر کنم

مجموعه آموزش های رایگان و پروژه محور جاوااسکریپت

به میهن جاوا اسکریپت خوش اومدی ، اینجا میتونی مینی پروژه های کاربردی جاوااسکریپت که مد نظر داری رو پیدا کنی،آموزش های میهن جاوااسکریپت کاملا از صفر تا صد طراحی شده و تمامی آموزش ها به زبان فارسی و مناسب جهت ورود به بازار کار تولید شده.آموزشی که مشاهده کردید بخشی از مجموعه آموزش های رایگان و پروژه محور JavaScript هستش که توصیه میشه برای یادگیری بیشتر مباحث جاوااسکریپت به ترتیب، آموزش های رایگان و پروژه محور زیر که کاملا مناسب بازار کار میباشد رو مشاهده نمایید:

  1. افروز

    1403/04/25

    سلام وقتتون بخیر
    اصلا از کجا میشه پروژه تقویم خرید کرد اصلا ایکنی برای خرید ندارید

    1. علیرضا روشنایی

      1403/04/28

      درود بر شما وقت بخیر.
      دریافت پروژه به صورت کاملا رایگان می باشد.
      کافیه روی دکمه دریافت رایگان سورس پروژه کلیک نمایید و مراحل رو طی کنید

نظر/پرسش/پیشنهاد شما

برای ارسال نظر لطفا ابتدا وارد شوید.

لینک مقاله کپی شد
img دریافت قالب
۱۴۰۳/۰۹/۱۳